Unknown character in fserver triggers

Known Issues, Bugs Reports, and Work Arounds

Moderators: L|B, cryoa, Riamus, XMog

Unknown character in fserver triggers

Postby gimmefreestuff » Thu Oct 04, 2007 6:52 pm

File Server Online Triggers:«/ctcp nickhere Topics · /ctcp nickhere 0-L · /ctcp nickhere M-Z ,» Sends:«2/2» Queues:«2/5»

For some reason my trigger has a coma ( , ) after my last trigger right before the ( » )
how do i get rid of this? i have re-installed invision sept update and its still there!
gimmefreestuff
Member
Member
 
Posts: 10
Joined: Fri Dec 15, 2006 5:33 pm

Postby Riamus » Sat Oct 06, 2007 9:05 am

I assume you have checked your triggers already, but try just changing the trigger to something else. See if it still has the comma. Also try disabling that third trigger and see if you have the comma, or add a fourth trigger to see.

That will let us know if it's related to that one trigger or to all triggers.
You can find me at #Invision on irc.irchighway.net or #OldGames on irc.undernet.org if you need me for anything.
User avatar
Riamus
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1783
Joined: Fri May 03, 2002 9:01 pm
Location: Massachusetts, USA

Postby gimmefreestuff » Sat Oct 06, 2007 10:01 am

I have changed triggers, added more and tried to just us one or two triggers, but the coma remains in the trigger. Also the ( , )comma is colored the same as the ( » ) not the color of the trigger itself.
gimmefreestuff
Member
Member
 
Posts: 10
Joined: Fri Dec 15, 2006 5:33 pm

Postby Riamus » Sat Oct 06, 2007 6:09 pm

What font are you using? And what are your settings in Alt-O > IRC > Messages (the checkboxes on the bottom)?
You can find me at #Invision on irc.irchighway.net or #OldGames on irc.undernet.org if you need me for anything.
User avatar
Riamus
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1783
Joined: Fri May 03, 2002 9:01 pm
Location: Massachusetts, USA

Postby gimmefreestuff » Sun Oct 07, 2007 3:57 am

font is Arial,Regular,8 ... and settings on Alt-O > IRC > Messages are
UTF-8 = checked
Font Linking = checked
Parse ansi code = checked
gimmefreestuff
Member
Member
 
Posts: 10
Joined: Fri Dec 15, 2006 5:33 pm

Postby Riamus » Sun Oct 07, 2007 11:28 am

Hm, I can't reproduce this. However, in the September update there was a change in the way various outputs were displayed in order to allow foreign characters to appear correctly. The fserv ad was part of that change. After consideration, that has already been removed from the change, so that may help you once the October release comes out.

Even so, there shouldn't be anything next to that bracket even with the September release. You said you reinstalled the September update, but have you tried a clean full install of September without importing settings? Most likely the updates didn't change whatever is affecting your display because the updates don't affect settings. Even with the October update, once it's released, you may still need a clean install to get rid of that comma problem.
You can find me at #Invision on irc.irchighway.net or #OldGames on irc.undernet.org if you need me for anything.
User avatar
Riamus
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1783
Joined: Fri May 03, 2002 9:01 pm
Location: Massachusetts, USA

Postby gimmefreestuff » Tue Oct 09, 2007 3:32 pm

OK news update... I uninstalled all mirc and invision related stuff. Did a new install of invision w/sept update and i still have the comma after the last triggers. No settings or anything were imported. I did a clean install in new location.
gimmefreestuff
Member
Member
 
Posts: 10
Joined: Fri Dec 15, 2006 5:33 pm

Postby Riamus » Thu Oct 11, 2007 2:07 pm

I don't know where that is coming from, then. I'd suggest waiting and trying the October release when it comes out and see if that solves the problem for you. I'll keep looking into it, but I really don't have any ideas right now.
You can find me at #Invision on irc.irchighway.net or #OldGames on irc.undernet.org if you need me for anything.
User avatar
Riamus
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1783
Joined: Fri May 03, 2002 9:01 pm
Location: Massachusetts, USA

Postby Riamus » Sun Oct 14, 2007 12:27 pm

Can you copy your ad for me using Ctrl so that you copy all of the control codes as well? Then paste it in here? I want to see if it's related to control codes.
You can find me at #Invision on irc.irchighway.net or #OldGames on irc.undernet.org if you need me for anything.
User avatar
Riamus
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1783
Joined: Fri May 03, 2002 9:01 pm
Location: Massachusetts, USA

Postby gimmefreestuff » Wed Oct 17, 2007 3:00 pm

08,01File Server Online 03,01Triggers:«08,0108,01/ctcp FreeStuff Topics 03,01• 08,01/ctcp FreeStuff 0-L 03,01• 08,01/ctcp FreeStuff M-Z 03,03,01» Sends:«08,012/203,01» Queues:«08,015/503,01» Current BW:«08,0157.1 Kbs03,01»
gimmefreestuff
Member
Member
 
Posts: 10
Joined: Fri Dec 15, 2006 5:33 pm

Postby Riamus » Wed Oct 17, 2007 5:41 pm

Well, I can see the problem with the output, but I'm not sure yet why it is doing that.
You can find me at #Invision on irc.irchighway.net or #OldGames on irc.undernet.org if you need me for anything.
User avatar
Riamus
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1783
Joined: Fri May 03, 2002 9:01 pm
Location: Massachusetts, USA

Update!!

Postby gimmefreestuff » Thu Nov 01, 2007 7:41 am

The new November update fixed the comma issue. Thanx guys for all your hard work!!
gimmefreestuff
Member
Member
 
Posts: 10
Joined: Fri Dec 15, 2006 5:33 pm

Postby Riamus » Thu Nov 01, 2007 7:47 am

Thanks for letting us know. I'm glad it's working for you.
You can find me at #Invision on irc.irchighway.net or #OldGames on irc.undernet.org if you need me for anything.
User avatar
Riamus
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 1783
Joined: Fri May 03, 2002 9:01 pm
Location: Massachusetts, USA


Return to Bugs and Fixes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron